Veiligheidstoezicht

Een veilige werkomgeving is niet vanzelfsprekend. Van Wees Adviesgroep geeft bedrijven advies over veiligheid. Door essentiële veiligheidsmaatregelen te treffen zorgen we ervoor dat de veiligheid van werkgever en werknemer gegarandeerd wordt.

Daarnaast ondersteunt Van Wees Adviesgroep u graag bij de implementatie van deze adviezen binnen uw organisatie. Door de jarenlange ervaring van onze veiligheidskundigen zijn wij in staat om de vertaalslag te maken van concept naar uitvoering.

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Veiligheidstoezicht

Van Wees Adviesgroep is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het houden van veiligheidstoezicht bij grote bouwprojecten en stilstanden. Veelal in Noord en Zuid-Holland, maar ook daarbuiten in België en Duitsland. Wij werken op contractbasis voor grote projecten van meerdere jaren (bijv. Tata Steel IJmuiden) en ook op oproepbasis voor kleinere projecten van bijv. 1 dag. Dit doen wij voor het MKB en ook grotere ondernemingen zoals Dura Vermeer, Cargill, GWOC en Staalwerk.

Wij zijn in staat een gespecialiseerd team op de been te brengen, waarin iedereen een eigen (veiligheids)taak heeft. Ons doel is om projecten op het gebied van veiligheid van start tot finish op hoog veiligheidsniveau te begeleiden met als doel “NUL”- ongevallen.

Vóór aanvang van een project adviseren wij op het gebied van:

 • Opstellen of controleren van VGM-plannen
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  – Werkvergunningen
  – Hijswerkzaamheden
  – Bedrijfshygiënische voorzieningen
  – Orde en netheid
  – Gevaarlijke situaties, incidenten en bedrijfsongevallen
  – Optreden bij calamiteiten
  – Het geven van preventief advies
  – Afvoer en opslag van chemische stoffen

Tijdens het project houden wij toezicht op de bovengenoemde gebieden en ondernemen actie indien nodig. Middels dagelijks overleg en veiligheidsobservatie rondes houden wij contact met alle betrokken en de op het project aanwezige verantwoordelijken.

Wij zijn flexibel en snel inzetbaar. Vaak kunnen we dezelfde week of tot de dag van te voren nog de juiste toezichthouder leveren.

Veiligheidstoezicht

25+ jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring staat kennis en kunde bij ons hoog in het vaandel.

Veiligheid

Bij ons staat veiligheid, milieu en gezondheid voorop en samen kunnen we dat realiseren!

Snel & efficient

Door korte communicatielijnen komen we snel met adviezen en documenten!

Offerte aanvragen

Ontvang de brochure

Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt direct de brochure. Hierin leest u alles dat Van Wees Adviesgroep voor u kan betekenen.