Valbeveiliging & zwemvesten

Het laten keuren van onder andere valbeveiliging en zwemvesten is verplicht. Van Wees Adviesgroep kan dit volledig voor u ontzorgen.

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Valbeveiliging

Voor het inspecteren van al uw valbeveiliging, bent u bij Van Wees Adviesgroep aan het juiste adres. Wij keuren harnasgordels, vallijnen en valdempers. Dit doen wij altijd bij ons op kantoor of in de werkplaats, in een schone omgeving. Hier hebben we de beschikking over alle noodzakelijke gegevens van de fabrikant.

Na de keuring wordt de valbeveiliging voorzien van een kunststof label met relevante informatie. Uiteraard ontvangt u separaat een keuringscertificaat.

Zwemvesten

Zwemvesten & reddingsvesten dienen jaarlijks gekeurd te worden bij professioneel gebruik (professioneel bedoelen wij: iedereen die zijn zwemvest veelvuldig gebruikt of werkzaamheden waarbij ze dagelijks worden gedragen. Hierbij kun je denken aan reddingsvesten die gedragen worden in de weg en waterbouw, industrie, terminals, bouw etc.) en 2 jaarlijks bij recreatief gebruik.

Bij elke keuring van een zwemvest ontvangt u van ons een certificaat van het reddingsvest dat deze is goedgekeurd. Dit certifictaat geeft u de garantie dat na de keuring uw zwemvest volledig goedgekeurd is

Valbeveiliging & zwemvesten

25+ jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring staat kennis en kunde bij ons hoog in het vaandel.

Veiligheid

Bij ons staat veiligheid, milieu en gezondheid voorop en samen kunnen we dat realiseren!

Snel & efficient

Door korte communicatielijnen komen we snel met adviezen en documenten!

Offerte aanvragen

Ontvang de brochure

Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt direct de brochure. Hierin leest u alles dat Van Wees Adviesgroep voor u kan betekenen.