Veiligheidstoezicht

Algemeen
Offerte

Over veiligheidstoezicht

Een veilige werkomgeving is niet vanzelfsprekend. Van Wees Adviesgroep geeft bedrijven advies over veiligheid. Door essentiële veiligheidsmaatregelen te treffen zorgen we ervoor dat de veiligheid van werkgever en werknemer gegarandeerd wordt.

Daarnaast ondersteunt Van Wees Adviesgroep u graag bij de implementatie van deze adviezen binnen uw organisatie. Door de jarenlange ervaring van onze veiligheidskundigen zijn wij in staat om de vertaalslag te maken van concept naar uitvoering.

Veiligheidstoezicht

Van Wees Adviesgroep is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het houden van veiligheidstoezicht bij grote bouwprojecten en stilstanden. Veelal in Noord en Zuid-Holland, maar ook daarbuiten in België en Duitsland. Wij werken op contractbasis voor grote projecten van meerdere jaren (bijv. Tata Steel IJmuiden) en ook op oproepbasis voor kleinere projecten van bijv. 1 dag. Dit doen wij voor het MKB en ook grotere ondernemingen zoals Dura Vermeer, Cargill, GWOC en Staalwerk.

Wij zijn in staat een gespecialiseerd team op de been te brengen, waarin iedereen een eigen (veiligheids)taak heeft. Ons doel is om projecten op het gebied van veiligheid van start tot finish op hoog veiligheidsniveau te begeleiden met als doel “NUL”- ongevallen.

Vóór aanvang van een project adviseren wij op het gebied van:

Tijdens het project houden wij toezicht op de bovengenoemde gebieden en ondernemen actie indien nodig. Middels dagelijks overleg en veiligheidsobservatie rondes houden wij contact met alle betrokken en de op het project aanwezige verantwoordelijken.

Wij zijn flexibel en snel inzetbaar. Vaak kunnen we dezelfde week of tot de dag van te voren nog de juiste toezichthouder leveren.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande contactformulier in om direct een offerte aan te vragen.

    Van Wees Adviesgroep
    Scroll naar boven