Over ons

De Van Wees Adviesgroep levert diverse diensten op gebied van de Arbo-kwaliteit/veiligheid. Met name; veiligheidsopleidingen, advies voor VCA, ISO en CO, Milieu en MVO certificeringen, CE-markeringen, keuringen van arbeidsmiddelen, veiligheidstoezicht tijdens risicovolle werkzaamheden, leefluchtbemonstering, veiligheidstoolboxen en -cursussen.

De focus van het merendeel van de Veiligheidscursussen, kwaliteits- , veiligheid- en milieucertificeringen ligt op bedrijven die werkzaam zijn in de algemene bouw en industriële dienstverlening. De positie in de markt van de organisatie is dat de Van Wees Adviesgroep een regionale aanbieder is met een grote aanwezigheid in Noord en Zuid-Holland.

De missie van de organisatie is om de bedrijven werkzaam in de bouw en industrie bewust te maken van de risico’s en hoe veilig te handelen. Door het continu te innoveren en verbeteren van de producten en diensten op een wijze van flexibiliteit en vakkennis, die optimaal aansluiten bij de verwachtingen van de opdrachtgever. Als missie heeft de Van Wees Adviesgroep een belangrijke rol te vervullen voor bedrijven in de bouw en de industriële sector voor een kwalitatieve en veilige werkomgeving.

Door onze positie verder te verstevigen en ons te onderscheiden als specialist op een aantal gebieden, willen wij op de lange termijn relevant blijven. Dit bijvoorbeeld doordat wij momenteel als enige aanbieder SOG erkende cursussen kunnen leveren in Noord-Holland.

Wij hebben een uniek aanbod voor moeilijk lerende kandidaten die hun VCA diploma moeten behalen. Ook is de strategie om een 1-stop-shop te zijn. Onze klanten kunnen met alle zaken op gebied van de Arbo-veiligheid bij de Van Wees Adviesgroep terecht. Veel gehoord is dat de Van Wees Groep erg flexibel is, dit is ook iets wat wij vooral in stand moeten houden.

Ons volledig aanbod

Ontvang de brochure

Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt direct de brochure. Hierin leest u alles dat Van Wees Adviesgroep voor u kan betekenen.