Ladders & Trappen

Veilig werken op hoogte begint bij betrouwbaar klimmaterieel. Producten waarvan je weet dat het goed zit omdat ze gekeurd zijn. Want voldoet jouw materieel aan de wet- en regelgeving dan is veiligheid een zekerheid.

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Ladders & trappen

Wij hebben deskundigheid en bevoegdheid voor het keuren van al uw mobiel klimmateriaal. Wij keuren conform de Warenwet en het Besluit draagbaar klimmateriaal NEN 2484 (ladders en trappen. Indien mogelijk verrichten wij ter plaatse reparaties, afhankelijk van het merk.

De wet- en regelgeving voor arbeidsmiddelen eist dat het materieel waar je mee werkt tenminste eenmaal per jaar wordt gekeurd. Deze verplichte inspectie moet worden uitgevoerd door een deskundig persoon/bedrijf. Daarvoor kun je rekenen op de specialisten van Van Wees Adviesgroep.

Wij voorzien al uw klimmateriaal van keuringsstickers, zodat bij controle door de instanties zoals Inspectie SZW en verzekeringsmaatschappijen direct zichtbaar is dat uw mobiel klimmateriaal voldoet aan alle geldende eisen .

De keuring van ladders en trappen omvat een visuele inspectie. Aan de hand van een checklist worden de onderdelen gecontroleerd.

  • Algemene inspectie punten
    Aan de hand van een checklist worden de onderdelen op de algemene inspectiepunten gecontroleerd
  • Onderdelen draagbaar klimmaterieel
    Beschrijving van de algemene inspectiepunten per onderdeel
  • Administratie en certificaten
    Wanneer de inspectie is verricht ontvangt u een sluitende aantoonbare administratie en certificaten voor al uw gekeurde arbeidsmiddelen

Ladders & trappen

25+ jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring staat kennis en kunde bij ons hoog in het vaandel.

Veiligheid

Bij ons staat veiligheid, milieu en gezondheid voorop en samen kunnen we dat realiseren!

Snel & efficient

Door korte communicatielijnen komen we snel met adviezen en documenten!

Offerte aanvragen

Ontvang de brochure

Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt direct de brochure. Hierin leest u alles dat Van Wees Adviesgroep voor u kan betekenen.