Valbeveiliging & zwemvesten

Algemeen
Offerte

Over Valbeveiliging & zwemvesten

Het laten keuren van onder andere valbeveiliging en zwemvesten is verplicht. Van Wees Adviesgroep kan dit volledig voor u ontzorgen.

Valbeveiliging

Voor het inspecteren van al uw valbeveiliging, bent u bij Van Wees Adviesgroep aan het juiste adres. Wij keuren harnasgordels, vallijnen en valdempers. Dit doen wij altijd bij ons op kantoor of in de werkplaats, in een schone omgeving. Hier hebben we de beschikking over alle noodzakelijke gegevens van de fabrikant.

Na de keuring wordt de valbeveiliging voorzien van een kunststof label met relevante informatie. Uiteraard ontvangt u separaat een keuringscertificaat.

Zwemvesten

Zwemvesten & reddingsvesten dienen jaarlijks gekeurd te worden bij professioneel gebruik (professioneel bedoelen wij: iedereen die zijn zwemvest veelvuldig gebruikt of werkzaamheden waarbij ze dagelijks worden gedragen. Hierbij kun je denken aan reddingsvesten die gedragen worden in de weg en waterbouw, industrie, terminals, bouw etc.) en 2 jaarlijks bij recreatief gebruik.

Bij elke keuring van een zwemvest ontvangt u van ons een certificaat van het reddingsvest dat deze is goedgekeurd. Dit certifictaat geeft u de garantie dat na de keuring uw zwemvest volledig goedgekeurd is

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande contactformulier in om direct een offerte aan te vragen.

    Van Wees Adviesgroep
    Scroll naar boven