Plan jouw Werken in riolen
cursus vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ 250,-

Score 8,5

1 dag

Tijdens werkzaamheden in rioolsystemen en besloten ruimtes kan de werknemer aan (levensgevaarlijke) risico’s worden blootgesteld.

Om deze risico’s tot een acceptabel niveau terug te dringen, dienen diverse voorbereidingen, maatregelen, back up materiaal en noodprocedures doorgenomen te worden.

De cursus richt zich zowel op diegene die in het rioolsysteem gaan werken als ook op de veiligheidswacht buiten.

Werknemers in rioolsystemen moeten extra alert zijn op (snel) veranderende omstandigheden. Zij dienen verder dienen rekening te houden met onder andere zuurstofpercentage, aanwezigheid giftige vloeistoffen, dampen en gassen, verdrinking en brandgevaar.

Inhoud van de cursus

U wordt bekend en vertrouwd gemaakt met het veilig werken in diverse soorten rioolsystemen. In deze cursus wordt uitvoerig aandacht besteed hoe u uw werk op een veilige manier kunt uitvoeren.  Behandelt worden zaken als:

Doelgroep voor deze cursus

De cursus richt zich op hen die in rioolsystemen werken (weg- en waterbouw, industriële reiniging, pomptechniek, inspecteurs, beheerders), zij die als veiligheidsmacht dienstdoen bij werkzaamheden in rioolstelsels en aangewezen Bedrijfshulpverleners (BHV) die aangewezen, opgeleid en uitgerust zijn om een redding uit te kunnen voeren.

Duur van de cursus

De cursus werken in riolen duurt 1 dag

De kosten van
deze cursus

€ 250,- p.p. excl. BTW. De kosten zijn inclusief lesboek, examen en certificaat.

Optioneel aan toe te voegen

Beschikbare dagen

Bekijk hieronder de beschikbare dagen voor een werken in riolen training.

Staat uw gewenste cursus niet in onderstaande agenda? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven