Plan jouw Fysieke belasting
cursus vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ Op aanvraag

Score 8,5

1 dag

De cursus Omgaan met fysieke belasting , die ontwikkeld is op verzoek van onze klanten, is altijd maatwerk en direct toegespitst op de werkomstandigheden en werkzaamheden binnen úw bedrijf. Om die reden kan deze cursus het karakter hebben van een korte training of toolbox van enkele uren maar ook het karakter hebben van een cursus van 1 of meerdere dagdelen. E.e.a. is afhankelijk van de specifieke situatie en wensen van uw bedrijf.

Inhoud van de cursus

Tijdens de cursus wordt aan de deelnemers informatie aangereikt over de volgende onderwerpen:

De theoretische basis wordt over het algemeen zo beperkt mogelijk gehouden. De nadruk wordt sterkt gelegd op het praktische deel van deze training of cursus waarin de deelnemers gezamenlijk door het bedrijf lopen om inzicht te krijgen in de diverse vormen van fysieke belasting van de diverse medewerkers en zich daar bewust van te worden.

Hierna worden de geconstateerde knelpunten gezamenlijk of in werkgroepjes besproken.

Desgewenst kunnen wij vooraf een bezoek aan de werkplek brengen. De cursus kan dan specifiek op de bedrijfssituatie worden afgestemd.

Doelgroep voor deze cursus

De cursus richt zich op alle medewerkers binnen een bedrijf, maar is zeker nuttig voor leidinggevenden, preventiemedewerkers en veiligheidskundigen.

Duur van de cursus

De cursus fysieke belasting duurt 1 dag

De kosten van
deze cursus

€ Op aanvraag p.p. excl. BTW.

Beschikbare dagen

Bekijk hieronder de beschikbare dagen voor een fysieke belasting training.

Staat uw gewenste cursus niet in onderstaande agenda? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven