Plan jouw Hoogwerker
cursus vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ 275,-

Score 8,5

1 dag

De afgelopen jaren is het gebruik van hoogwerkers enorm toegenomen. Dit komt mede door gewijzigde wet- en regelgeving ten aanzien van het gebruik van ladders.

Kennis omtrent de technische mogelijkheden en onmogelijkheden, veiligheids- en noodvoorzieningen en de stabiliteitsfactor zijn voor het veilig én efficiënt gebruik van de hoogwerker een vereiste.

Inhoud van de cursus

Een hoogwerker biedt een veilige en verantwoorde werkplek om op hoogte werkzaamheden te kunnen verrichten, mits deze op de juist manier wordt bediend. De wet vereist dat iedere bediener van een hoogwerker aantoonbaar voldoende opgeleid is. Deze cursus biedt u de mogelijkheid om daaraan te voldoen.

De cursus start met een theoretisch deel waarbij de relevante wet- en regelgeving, de bouw en werking van de hoogwerker, het onderhoud en het gebruik wordt behandeld.

Doelgroep voor deze cursus

De cursus is bedoeld voor personen die tijdens de uitoefening van hun beroep een hoogwerker bedienen.

Duur van de cursus

De cursus Hoogwerker is 1 dag

De kosten van
deze cursus

€ 275,- p.p. excl. BTW. De kosten zijn inclusief lesboek, toets, versnaperingen, lunch en certificaat.

Optioneel aan toe te voegen

Beschikbare dagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed. Imperdiet nulla malesuada pellentesque elit eget gravida.

Van Wees Adviesgroep
Scroll naar boven