Plan jouw Gebruik AED
vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ 75,-

Score 8,5

1 dag

Met de AED kunnen dodelijke hartritmestoornissen worden beëindigd. Elke minuut dat defibrillatie wordt uitgesteld neemt de kans op overleving met 7 tot 10% af. Deze cursus wordt gegeven conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Optioneel volgens het rode of oranje kruis.

Inhoud van de cursus

De cursus heeft een zeer praktisch karakter. U leert de volgende zaken en vaardigheden:

De leerstof bouwt voort op wat aan cursisten hebben geleerd in het Eerste Hulp deel van de Basisopleiding BHV of de Basisopleiding EHBO. De cursus wordt afgerond met een praktijkexamen.

Doelgroep voor deze cursus

De cursus is voor iedereen toegankelijk en is met name geschikt voor deelnemers die werkzaam zijn in bedrijven of organisaties waar veel publiek aanwezig is en waar een AED beschikbaar is. De deelnemer dient in bezit te zijn van een Eenheidsdiploma Eerste Hulp of BHV.

Duur van de cursus

De cursus gebruik AED is 1 dag

De kosten van
deze cursus

€ 75,- p.p. excl. BTW. De kosten zijn inclusief verbruiksmaterialen, versnaperingen, certificaat en Handleiding Gebruik AED van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Optioneel aan toe te voegen

Beschikbare dagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed. Imperdiet nulla malesuada pellentesque elit eget gravida.

Van Wees Adviesgroep
Scroll naar boven