Plan jouw Basis EHBO
vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ 575,-

Score 8,5

3 dagen

Deze landelijk erkende opleiding leidt u op om zowel levensreddende handelingen te verrichten maar ook om eerste hulp te bieden bij minder bedreigende aandoeningen en letsels. Bovendien worden de deelnemers opgeleid om een inschatting te kunnen maken van de eventueel achterliggende oorzaken van symptomen waardoor zij in staat zijn om op basis van deze expertise meer gespecialiseerde medische hulp in te roepen.

Inhoud van de cursus

Om op een verantwoorde manier hulp te verlenen is het noodzakelijk dat u weet wat u wél mag en kunt doen, maar ook wat u níet moet doen.
Dit leert u tijdens de opleiding basis EHBO.

Tijdens deze opleiding worden een aantal basisvaardigheden die tijdens de EHBO opleiding zijn bijgebracht herhaald (verplichte onderdelen). Aandacht wordt besteed aan de volgende aspecten zoals onder andere reanimatie, verwondingen, brandwonden, oogletsel, botbreuken, kneuzingen en natuurlijk nog veel meer!

Doelgroep voor deze cursus

Voor iedereen met een minimale leeftijd van 16 jaar en EHBO-cursus wil doen.

Duur van de cursus

De cursus Basis-EHBO is 3 dagen

De kosten van
deze cursus

€ 575,- p.p. excl. BTW.
De kosten zijn inclusief verbruiksmaterialen, versnaperingen, lunch, certificaat en diploma van Het Oranje Kruis.

Optioneel aan toe te voegen

Let op! Deze opleiding wordt door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket volledig vergoed.

Beschikbare dagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed. Imperdiet nulla malesuada pellentesque elit eget gravida.

Van Wees Adviesgroep
Scroll naar boven