Plan jouw
Ploegleider blended BHV
vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ Op aanvraag

Score 8,5

2 dagen

Een ploegleider geeft leiding aan de inzet van meerdere bedrijfshulpverleners. Hij zorgt ervoor dat zijn ploeg geoefend wordt en blijft.
Het beheer en de controle van de middelen van de BHV ploeg behoren ook tot het takenpakket van de ploegleider. In de opleiding ploegleider komen al deze facetten aan bod. De opleiding Ploegleider BHV kan, desgewenst, NIBHV geaccrediteerd zijn en is op MBO niveau. Blended is de e-learning variant.

De voordelen

Blended learning is een combinatie van E- learning met een praktijkdag. In de cursus komen de kennis en vaardigheden aan bod die een bedrijfshulpverlener nodig heeft om hulp te verlenen. Met het E- learning programma bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de eendaagse praktijkopleiding. De cursisten ontvangen de inlogcodes voor het E- learning account op hun persoonlijk e-mailadres. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het E- learning programma hebben behaald.

Het E- learning programma bestaat uit de modulen:

Doelgroep voor deze cursus

De opleiding richt zich op de werknemer die is aangewezen door de werkgever om leiding te geven aan een ploeg bedrijfshulpverleners en dus in bezit van een BHV diploma.

Duur van de cursus

De cursus ploegleider blended BHV is 2 niet aan één gesloten dagen. Tussen de lesdagen dient een opdracht uitgewerkt te worden. Voor het uitwerken van de opdracht moet rekening worden gehouden met een studiebelasting van ongeveer 4 uur. De 2 dagen duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur.

De kosten van
deze cursus

€ Op aanvraag
De kosten zijn inclusief lesboek, versnaperingen, lunch, examen en certificaat.

Optioneel aan toe te voegen

Beschikbare dagen

Bekijk hieronder de beschikbare dagen voor een Ploegleider blende BHV training.

Staat uw gewenste cursus niet in onderstaande agenda? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven