Plan jouw
Herhaling ploegleider BHV
vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ Op aanvraag

Score 8,5

1 dag

De cursus herhaling Ploegleider BHV dient om het reeds eerder behaalde diploma Ploegleider BHV geldig te houden. De cursus Herhaling Ploegleider BHV kan, desgewenst, NIBHV geaccrediteerd zijn.

Inhoud van de cursus

Tijdens de opleiding wordt er aandacht besteed aan de herhaling aan de wijze waarop een inzet zo effectief en veilig mogelijk kan worden aangepakt. Het spreekt voor zich dat de ploegleider op grond van zijn of haar omvangrijke takenpakket moet beschikken over aanvullende kwaliteiten.
Zo moet hij in staat zijn om snel en duidelijk de verschillende taken te verdelen om te komen tot een adequate inzet van de betrokken bedrijfshulpverleners. Ook moet de ploegleider kennis hebben van het gebied waar het BHV-team wordt ingezet. Tot slot wordt ook aandacht besteed aan de communicatie en samenwerking met de hulpdiensten.

Doelgroep voor deze cursus

De opleiding richt zich op de werknemer die is aangewezen door de werkgever om leiding te geven aan een ploeg bedrijfshulpverleners en in bezit van een ploegleider BHV diploma.

De voordelen

De cursus Herhaling ploegleider BHV is 1 dag. De dag duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur.

De kosten van
deze cursus

€ Op aanvraag
De kosten zijn inclusief lesboek, versnaperingen, lunch, examen en certificaat.

Optioneel aan toe te voegen

Beschikbare dagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed. Imperdiet nulla malesuada pellentesque elit eget gravida.

Van Wees Adviesgroep
Scroll naar boven