Plan jouw Herhaling BHV
vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ 174,-

Score 8,5

1 dag

Tijdens de cursus herhaling bedrijfshulpverlening (BHV) herhaalt men effectief te handelen in geval van calamiteiten op de werkvloer, zodat de effecten hiervan beperkt blijven. De basis van de wijze hóe en waaróp  de bedrijfshulpverlening georganiseerd moet zijn wordt feitelijk bepaald door de RI&E en de restrisico’s die deze oplevert. Dit houdt in dat de ARBO wet bepaalt dat er naar gestreefd moet worden om de bedrijfshulpverlening altijd maatwerk te laten zijn, waarbij de specifieke bedrijfsomstandigheden én de genoemde restrisico’s de maat vormen waarnaar de bedrijfshulpverlening georganiseerd dient te zijn.
De opleiding herhaling bedrijfshulpverlener is in principe altijd NIBHV geaccrediteerd.

Inhoud van de opleiding

Tijdens de cursus wordt concreet ingegaan op de herhaling van theoretische kennis en praktische vaardigheden om de werkzaamheden van bedrijfshulpverlener volwaardig, effectief en veilig te kunnen blijven uitvoeren. Bijvoorbeeld kennis over de ontwikkeling en gevaren van brand, de redenen en wijze van ontruiming en het kunnen verlenen van eerste hulp.

Doelgroep voor deze cursus

De opleiding herhaling bedrijfshulpverlener is voor iedereen die in het bezit is van een bedrijfshulpverlener diploma en die deze graag wil of moet behouden.

Duur van de cursus

De cursus Herhaling BHV is 1 dag. 1 dagdeel wordt er onder andere ingegaan op eerste hulp en 1 dagdeel wordt er ingegaan op brandbestrijding en ontruiming. Beide delen worden afgesloten met een schriftelijk theoretisch examen en een praktijk examen. Ook wordt er aandacht besteed aan de meest recente ontwikkelingen. De dag duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur.

De kosten van
deze cursus

€ 174,00 p.p. excl. BTW.
De kosten zijn inclusief lesboek, versnaperingen, lunch, examen en certificaat.

Optioneel aan toe te voegen

Beschikbare dagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed. Imperdiet nulla malesuada pellentesque elit eget gravida.

Van Wees Adviesgroep
Scroll naar boven