Plan jouw Crisis Management Team
vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€800,-

Score 8,5

1 dag

Crisis als gevolg van een calamiteit kunnen ieder bedrijf overkomen. Jaarlijks worden tussen 6000 en 8000 bedrijven getroffen door brand, vinden 55.000 geregistreerde bedrijfsongevallen en 74 dodelijke bedrijfsongevallen plaats. Vaak blijven de gevolgen voor het bedrijf en de medewerkers beperkt. Soms, echter, vormen zij een ernstige bedreiging voor medewerkers, het fysieke bedrijf en de bedrijfsvoering. De geleden schade kunnen letsel, dodelijke ongevallen of ernstige schade zijn maar ook financieel, materieel, juridisch en imagoschade zijn.
De Training Crisis Management Team bereid u en uw CMT voor op deze gebeurtenissen. In het lesmateriaal, met name het cursusboek, wordt aandacht besteed aan de aanspreekpunten van de hulpdiensten. Want als uw bedrijf in brand staat dan heeft u, als leiding, geen volledige zeggenschap meer over uw bedrijf.

Inhoud van de cursus

De training bestaat uit 3 elementen: een lesboek welke als naslagwerk en checklist gebruikt kan worden bij een calamiteit, een dagdeel theoretische uitleg over de lesstof door middel van een presentatie, discussiebijeenkomsten in werkgroepen en een plenaire discussie. Na de lunchpauze wordt het praktijkgedeelte ingezet: een op úw bedrijf op maat gemaakt calamiteitenscenario waarbij door middel van tegenspel het CMT getraind wordt om het in de ochtend eigengemaakte in de praktijk te brengen.

Doelgroep voor deze cursus

De training is bedoelt voor  leidinggevenden in een bedrijf die daadwerkelijk tijdens een calamiteit zitting hebben in het Crisis Management Team (CMT).

Duur van de cursus

De cursus Crisis Management Team is 1 dag en inclusief examen van 8.30 uur tot 18.00 uur.

De kosten van
deze cursus

€800,00 Op aanvraag excl. BTW. (ongeacht aantal deelnemers)
De kosten zijn inclusief lesboek, maatwerk van het crisisscenario tijdens het praktijkgedeelte en certificaat.

Beschikbare dagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed. Imperdiet nulla malesuada pellentesque elit eget gravida.

Van Wees Adviesgroep
Scroll naar boven