Plan jouw Coördinator BHV
vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ 750,-

Score 8,5

3 dagen + Opdracht periode

De Coördinator bedrijfshulpverlening houdt zich bezig met de beleidsmatige kant van de BHV. Hij geeft uitvoering aan de BHV-taken die wettelijk aan de werkgever zijn opgedragen. In sommige bedrijven wordt de functie gecombineerd met die van Ploegleider. De opleiding Coördinator BHV kan, desgewenst, NIBHV geaccrediteerd zijn. Deze opleiding is op HBO niveau.

Inhoud van de cursus

De Coördinator BHV vertaalt het beleid in concrete maatregelen, dat wil zeggen het opzetten en beheren van de BHV-organisatie; zorgen voor opleiding en oefening van de bedrijfshulpverleners; communiceren met werkgever en medewerkers en met externen zoals de professionele hulpverleningsdiensten.

Doelgroep voor deze cursus

De opleiding richt zich op de werknemer die is aangewezen als vertegenwoordiger van de werkgever op het gebied van de bedrijfshulpverlening en managementverantwoordelijkheid draagt voor een onderdeel van de organisatie.

Duur van de cursus

De cursus coördinator BHV is 3 dagen, waarvan twee dagen aaneengesloten en een dag na een periode van ongeveer achttien weken. In de tussenliggende periode moet de deelnemer een opdracht uitwerken: het opstellen van een stappenplan om te komen tot een BHV-organisatie voor de eigen werksituatie. Op de laatste lesdag moet het plan worden gepresenteerd en wordt het schriftelijk examen afgelegd.

De kosten van
deze cursus

€ 750,00 p.p. excl. BTW.
De kosten zijn inclusief lesboek, versnaperingen, lunch, examen en certificaat.

Optioneel aan toe te voegen

Beschikbare dagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed. Imperdiet nulla malesuada pellentesque elit eget gravida.

Van Wees Adviesgroep
Scroll naar boven