Plan jouw Basis BHV
vandaag nog in

Algemeen
Agenda
Kosten

Over de cursus

Uitgeest

€ 296,-

Score 8,5

2 dagen

Tijdens de cursus basis bedrijfshulpverlening (BHV) leert men effectief te handelen in geval van calamiteiten op de werkvloer, zodat de effecten hiervan beperkt blijven. De basis van de wijze hóe en waaróp  de bedrijfshulpverlening georganiseerd moet zijn wordt feitelijk bepaald door de RI&E en de restrisico’s die deze oplevert. Dit houdt in dat de ARBO wet bepaalt dat er naar gestreefd moet worden om de bedrijfshulpverlening altijd maatwerk te laten zijn, waarbij de specifieke bedrijfsomstandigheden én de genoemde restrisico’s de maat vormen waarnaar de bedrijfshulpverlening georganiseerd dient te zijn.
De opleiding basis bedrijfshulpverlener is in principe altijd NIBHV geaccrediteerd.

Inhoud van de cursus

Tijdens de cursus wordt concreet ingegaan op theoretische kennis en praktische vaardigheden om de werkzaamheden van bedrijfshulpverlener volwaardig, effectief en veilig te kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld kennis over de ontwikkeling en gevaren van brand, de redenen en wijze van ontruiming en het kunnen verlenen van eerste hulp.

Doelgroep voor deze cursus

De opleiding basis bedrijfshulpverlener is voor iedereen die bedrijfshulpverlener wil of moet worden.

Duur van de cursus

De cursus Basis BHV is 2 dagen. 1 cursusdag wordt er onder andere ingegaan op eerste hulp en 1 dag wordt er ingegaan op brandbestrijding en ontruiming. Beide delen worden afgesloten met een schriftelijk theoretisch examen en een praktijk examen. Beide dagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

De kosten van
deze cursus

€ 296,00 p.p. excl. BTW.
De kosten zijn inclusief lesboek, versnaperingen, lunch, examen en certificaat.

Optioneel aan toe te voegen

Beschikbare dagen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed. Imperdiet nulla malesuada pellentesque elit eget gravida.

Van Wees Adviesgroep
Scroll naar boven