Arbeidsmiddelen

Elektrisch gereedschap (arbeidsmiddelen) worden gekeurd conform de NEN 3140. De NEN 3140 richt zich op het keuren van elektrisch gereedschap, zodat de functionele kwaliteit op niveau blijft en de arbeidsmiddelen werken volgens de huidige eisen.

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Elektrisch gereedschap (arbeidsmiddelen)

Wij inspecteren en keuren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 norm. Wanneer u het gereedschap volgens deze norm laat keuren, wordt er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het Arbo-besluit.

Uw goedgekeurd gereedschap wordt voorzien van een keuringssticker waarop staat vermeld tot wanneer de keuring geldig is. Na de keuringen ontvangt u alle relevante gegevens over de gekeurde gereedschappen, certificaten van de keurmeester en kalibratierapport van onze eigen meters.

De keuringen kunnen in onze werkplaats worden uitgevoerd, maar het is ook mogelijk om de keuringen in uw werkplaats uit te voeren. De aangeleverde gereedschappen moeten voorzien zijn van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vinden is.

Doel van de keuring

Het waarborgen van de veiligheid van elektrische arbeidsmiddelen. Zorgen dat veilig gewerkt kan worden met of aan elektrische arbeidsmiddelen. Voldoen aan de risico inventarisatie (RI&E) en aan het Arbo-besluit.

Arbeidsmiddelen

25+ jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring staat kennis en kunde bij ons hoog in het vaandel.

Veiligheid

Bij ons staat veiligheid, milieu en gezondheid voorop en samen kunnen we dat realiseren!

Snel & efficient

Door korte communicatielijnen komen we snel met adviezen en documenten!

Offerte aanvragen

Ontvang de brochure

Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt direct de brochure. Hierin leest u alles dat Van Wees Adviesgroep voor u kan betekenen.