Arbeidsmiddelen

Algemeen
Offerte

Over Arbeidsmiddelen

Elektrisch gereedschap (arbeidsmiddelen) worden gekeurd conform de NEN 3140. De NEN 3140 richt zich op het keuren van elektrisch gereedschap, zodat de functionele kwaliteit op niveau blijft en de arbeidsmiddelen werken volgens de huidige eisen.

Elektrisch gereedschap (arbeidsmiddelen)

Wij inspecteren en keuren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 norm. Wanneer u het gereedschap volgens deze norm laat keuren, wordt er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het Arbo-besluit.

Uw goedgekeurd gereedschap wordt voorzien van een keuringssticker waarop staat vermeld tot wanneer de keuring geldig is. Na de keuringen ontvangt u alle relevante gegevens over de gekeurde gereedschappen, certificaten van de keurmeester en kalibratierapport van onze eigen meters.

De keuringen kunnen in onze werkplaats worden uitgevoerd, maar het is ook mogelijk om de keuringen in uw werkplaats uit te voeren. De aangeleverde gereedschappen moeten voorzien zijn van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vinden is.

Doel van de keuring

Het waarborgen van de veiligheid van elektrische arbeidsmiddelen. Zorgen dat veilig gewerkt kan worden met of aan elektrische arbeidsmiddelen. Voldoen aan de risico inventarisatie (RI&E) en aan het Arbo-besluit.

Vraag een offerte aan

Vul het onderstaande contactformulier in om direct een offerte aan te vragen.

    Van Wees Adviesgroep
    Scroll naar boven