Actualiteit

VCA Oekraïens

VCA Basis vanaf april in het Oekraïens

15 Februari 2023

Het is vanaf heden mogelijk om de VCA Basis cursus in het Oekraïens te volgen en een erkend diploma te halen. Je kunt kiezen voor een VCA Basis examen en je voorbereiden met het cursusboek Oekraïens. Het is ook mogelijk om een klassikale VCA cursus in het Oekraïens te volgen met een examen.

Per 1 april 2022 zijn vluchtelingen uit Oekraïne die in Nederland verblijven en willen werken, vrijgesteld van een tewerkstellingsvergunning. Wel gelden enkele belangrijke voorwaarden zoals een meldingsplicht. Naast deze formaliteiten moet ook andere verplichtingen in acht worden genomen, zoals voorlichting en onderricht over veilig en gezond werken. In de VCA Basis wordt de basis van veilig en gezond werken geleerd. Voor Oekraïeners die het Nederlands of Engels niet beheersen, kan de cursus in het Oekraïens worden gegeven. Het VCA-examen wordt ook in het Oekraïens afgenomen. Bij de VCA cursus kan een cursusboek geleverd worden in het Oekraïens. Het is alleen mogelijk om de VCA Basis in het Oekraïens te volgen. Het is namelijk belangrijk dat de leidinggevende goed kan communiceren met de opdrachtgever en de hulpdiensten. Daarom is de VCA VOL uitsluitend beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Wil je meer weten over de VCA Oekraïens of een andere taal? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

VCA-certificaat en ISO certificaat

Van Wees Adviesgroep VCA* en ISO 9001:2015 gecertificeerd

11 mei 2022

Met het hele Van Wees Adviesgroep team hebben wij afgelopen woensdag 11 mei weer met succes de VCA* & ISO 9001:2015 audit gehaald!

Het hele team heeft een goed gesprek gehad, het gereedschap is goedgekeurd, wij bezitten over de juiste toolboxen met betrekking op veiligheid, gezondheid en milieu en voldoen voor VCA* aan de eisen voor het uitvoeren van veiligheidsinspecties en risicoanalyses op projectlocaties. Voor ISO 9001:2015 voldoen we voor het opzetten en onderhouden van kwaliteits-, milieu- en veiligheidssystemen, uitvoeren van risicoanalyses op projectlocaties, keuringen van arbeidsmiddelen en het geven van veiligheidscursussen.

We zijn trots op het behalen van de VCA* & ISO 9001:2015 audit en gaan weer veilig onze nieuwe projecten in!

Certificaat keurmerk NRTO

NRTO-keurmerk

10 mei 2022

Van Wees Opleidingen B.V. heeft op 10 mei 2022 het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Ontvang de brochure

Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt direct de brochure. Hierin leest u alles dat Van Wees Adviesgroep voor u kan betekenen.